Moroccanoil Treatment

Marockos flytande guld – det är något alla hårfantaster känner till. Arganolja anses vara den mest värdefulla vårdande produkten för håret, och oljan finns förstås i Moroccanoil Treatment.

Tack vare de omedelbara effekterna och den enkla appliceringen kan produkten snabbt bli en favorit för alla som behöver nya hårvårdsprodukter.

Effekter och egenskaper hos Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment rekommenderas för hår med mellanhög porositet. Vid regelbunden användning blir styling, kamning och daglig omvårdnad lättare. Detta är möjligt eftersom produkten gör håret friskare, glansigare, starkare, mjukare, mer motståndskraftigt, och återfuktat. Moroccanoil Treatment skyddar mot värme, vilket gör att det går snabbare och enklare att torka håret med hårtork. Nu kan du äntligen slippa livlöst hår, en irriterad hårbotten, och kluvna toppar. Moroccanoil Treatment har lugnande och antiinflammatoriska egenskaper som motverkar mjäll, irritation och andra problem som kan drabba hårbotten.

Ingredienser i Moroccanoil Treatment

Moroccanooil Treatment innehåller arganolja, vilket är anledningen till att produkten är så effektiv och uppskattad. Arganolja innehåller många vitaminer och mineraler som är viktiga för att håret och hårbotten ska fungera ordentligt. Oljan innehåller vitamin E och fettsyror omega 6 och 9. Dessa ingredienser motverkar håravfall och gör att du inte drabbas av grått hår i förtid.

Applicering av Moroccanoil Treatment

Applicera Moroccanoil Treatment i fuktigt hår, med början i mitten av håret. Du kan ta lite extra i topparna. Torka det sedan med kall luft från en hårfön eller lufttorka det bara som vanligt. Håret kommer bli glansigt, mjukt och vackert. Visste du att Moroccanoil Treatment kan kombineras med en mask eller balsam för att göra håret extra vackert? Allt du behöver göra är att blanda i ett par droppar olja i masken eller balsamet för att uppnå en otrolig effekt.

Fördelar:

  • innehåller arganolja
  • motverkar mjäll
  • gör håret glansigt och mjukt
  • förhindrar håravfall
  • vårdar och förbättrar hårets skick
  • kan användas i kombination med andra hårvårdsprodukter

Nackdelar:

  • innehåller doftämnen och silikon