Dabur Amla

Om du längtar efter friskt och vackert hår borde du prova Dabur Amla. Produktens främsta ingrediens är indiska krusbär, som påverkar håret och hårbotten positivt. Kosmetikan är mycket effektiv och många kvinnor från hela världen är nöjda med dess effekter. Vill du vara en av dem?

Då behöver du bara påbörja behandlingen!

Effekter och egenskaper hos Dabur Amla

Indiska krusbär har länge använts i traditionell indisk medicin och ayurveda. Växten har antibakteriella och antivirala egenskaper. Den har en enorm påverkan på både håret och hårbotten och gör håret starkare, mer välvårdat, och du löper mindre risk att drabbas av håravfall. Amla har antiseptiska, reparerande egenskaper som motverkar mjäll, lindrar irritation, och motverkar andra eventuella problem i hårbotten. Dabur Amla ger håret volym, fyllighet och naturlig glans, samt återfuktar och vårdar håret på djupet. Dessutom motverkar produkten håravfall, grå hår och skallighet.

Ingredienser i Dabur Amla

Denna kosmetiska produkt innehåller extrakt från indiska krusbär. Växten innehåller vitamin C och ämnen som neutraliserar fria radikaler. Den kontrollera talgkörtlarnas produktion, främjar hårets tillväxt, och gör håret mjukt och lent. Växten har en ganska unik doft som gör att alla kanske inte kommer gilla produkten.

Applicering av Dabur Amla

Dabur Amla rekommenderas för såväl oljigt som torrt år. Produkten ska användas minst tre gånger i veckan för att uppnå goda resultat. Värm ett par droppar olja i handflatorna och applicera dem i hårbotten (om du har oljigt hår) eller i hela håret (om du har torrt hår). Du kan ta lite extra olja i topparna. Kom ihåg att massera in oljan ordentligt för att underlätta absorberingen, förbättra hudcellernas blodcirkulation, och för att göra dig mer avslappnad. Tvätta håret efter varje applicering, och kom ihåg att använda ett skonsamt schampo (som inte innehåller uttorkande ingredienser).

Fördelar:

  • har läkande och vårdande egenskaper
  • motverkar mjäll
  • vårdar håret och gör det mjukare

Nackdelar:

  • alla kommer inte gilla doften
  • flaskan har ingen applikator
  • inkorrekt applicering kan tynga ner håret (t.ex. om du använder produkten för ofta)
  • begränsad tillgänglighet
  • främjar inte hårets tillväxt